Begonia breeder and propagator
English Nederlands Deutsch
  

Onderdelen van de website van mKoppebv worden gepresenteerd in Flash. Om deze bestanden te kunnen zien, dient de Flash-speler in uw webbrowser te zijn gentegreerd. Deze software kunt u gratis downloaden van de website van Macromedia.
Het is mogelijk dat u uw browser na het installeren opnieuw moet opstarten.


Glazen Tulp 2012 Sunny White wint de Glazen Tulp
In Hotels van Oranje in Noordwijk zijn donderdagavond 19 januari de winnaars van de Glazen Tulp 2012 bekendgemaakt. FloraHolland stelt deze award jaarlijks beschikbaar voor de meest geslaagde marktintroductie in de categorieën snijbloemen, kamerplanten, tuinplanten en verkoopconcepten.

In de categorie Kamerplanten won de Sunny White. Jurylid Rob Verlinden vindt dat je je zeker niet hoeft te schamen als je plant Begonia heet. "Het is zeker geen 'ouwe tutten' plant. Nostalgisch, retro en heel modern", vindt hij. Tevens merkt de jury op dat het echt vernieuwend is en dat de Begonia met zulke planten weer helemaal terug gaat komen.

Koppe als veredelaar en de kwekers Ten Have en Van der Pligt zijn zeer vereerd deze 1e prijs te mogen ontvangen. ‘Na jaren van hard werken aan nieuwe soorten Begonia’s is dit toch wel een bekroning van onze inspanningen’. Op zaterdag 11 februari 2012 zal tussen 17.00 en 18.00 het programma ‘Robs grote tuinverbouwing’ uitgezonden worden met daarin aandacht voor de glazen tulp.

Alvast een voorproefje van de uitreiking vindt u via onderstaande link.

http://www.youtube.com/watch?v=vidPjcuFB6M
 
 Sunny Side Up
Eigenschappen:

• Extra grote (XL) bloemen, met een diameter van 80 - 90 mm.

• Een heldere en frisse witte kleur met een vrolijk geel hart.

• Dit zonnetje in huis gun je naast jezelf, natuurlijk ook de mensen om je heen. Een ideaal cadeau!

"Binnenkort
meer kleuren
in de collectie!"

 
Powered by Idas Internet & ICT